Artykuł recenzyjny: Zbigniew Ptasiewicz, Obszary wiejskie wokół Ciechanowa. Gmina Ciechanów, zarys dziejów administrowania i zarządzania, Ciechanów 2024, ss. 317 - Kociszewski, Aleksander (Studia Mazowieckie, 2024)
Artykuł recenzyjny